Sakernas internet

En smartare fastighet

Med hjälp av vårt Lorawannät kan du digitalisera din fastighet. Ta kontakt med en tjänsteleveranör via portalen hos vår samarbetspartner Netmore.

Digitalisera din fastighet

Vi gör Borås smartare genom Internet of Things (IoT) – sakernas internet. Med vårt radiobaserade Lorawannät får Borås och dess företagare och fastighetsägare rätt förutsättningar för sina IoT-lösningar.

Smarta funktioner som hjälper dig

Tillsammans med vår samarbetspartner Netmore bygger succesivt ut ett Lorawannät i Borås stad. Med detta nät skapar vi möjligheter till att göra vår stad smartare, genom att koppla upp sensorer som exempelvis kan förbättra och effektivisera olika samhällsfunktioner.

Kanske vill du kontrollera temperatur och fukt i era lokaler eller lägenheter, hålla koll på vart era containrar befinner sig eller se hur många besökare ni har på en viss plats vid en viss tidpunkt? Med Lorawan är möjligheterna oändliga, det är endast fantasin som sätter gränserna!

Ta hjälp av en tjänsteleverantör

För att kunna använda det krävs en tjänsteleverantör. På Netmores webbplats finns en stor marknadsplats med flera tjänsteleverantörer, och även en hel del sensorlösningar.

Håll dig uppdaterad kring vår resa mot ett smartare Borås genom att följa oss här på webben och i våra sociala medier.

En smartare verksamhet

Låter det intressant? Varmt välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.