Fiberanslutning

Kommunicera i Västsverige

Vi kan även hjälpa dig med behov som sträcker sig utanför gränsen för vårt nät? Vi är en del av Netwest som samlar fibernäten i Västsverige.

För dig som är tjänsteleverantör

Vårt öppna fiberoptiska stadsnät är en grundtjänst som binder samman lokala nätverk med hjälp av högpresterande optisk fiber.

Leverera tjänster i vårt nät

Vill du som tjänsteleverantör leverera tjänster i vårt öppna stadsnät krävs ett separat avtal mellan oss (Avtal om transmitionsprodukter). Kontakta oss gärna för mer information.

Tjänst för fiberaffärer

Vi har en tjänst som heter Cesar2 för fiberaffärer. Den gör affärer mellan operatörer och oss ännu enklare. Genom denna tjänst är affärsprocessen och produkterna standardiserade med ett gemensamt avtalspaket. Avtalspaketet avser de tjänster som levereras i nätet, som svartfiber och kapacitet. I Cesar2 kan köpare och säljare använda kartor för att lokalisera sitt exakta intresseområde.

Vi är en del av Netwest

Vi är del av i Netwest som samlar fibernäten i Västsverige. finns till för att skapa enkelhet och flexibilitet för operatörer, tjänsteleverantörer och kunder, som har behov som sträcker sig utanför stadsnätens gränser.

Är du en operatör, tjänsteleverantör eller ett företag, som behöver kommunicera inom eller mellan olika orter i västra Sverige? Då är Netwest en självklar samarbetspartner. Du får den bästa fibertäckningen – i Västsverige och i hela landet – på ett smidigt sätt.