Fyra medarbetare i olika åldrar tittar på en datorskärm tillsammans.

Fiberanslutning

Öppet stadsnät

Passar dig som inte har behov av att ansvara för kommunikationen själv och som vill ha en enklare och smidigare tjänst.

Fiberanslutning

Svartfiber och kapacitet

För dig och ditt företag som kräver mer av din kommunikation.

Rusta ditt företag för framtiden

Vi erbjuder ditt företag flera olika lösningar beroende på hur behovet ser ut. Vi är ett öppet stadsnät med stort utbud av internet, TV och telefoni, men vi erbjuder även fibertjänster som kapacitet och svartfiber. Med en anslutning hos oss får ni tillgång till ett stabilt och robust nät.

Välj tjänster som passar ditt behov

Det ska inte vara svårt att välja rätt. Beroende på hur ditt behov ser ut erbjuder vi flera olika tjänster.

  1. Svartfiber och kapacitet är för dig som kräver lite mer av din kommunikation
  2. Öppet stadsnät passar dig som inte har behov av att ansvara för kommunikationen själv och som vill ha en enklare och smidigare tjänst.

Robust och framtidssäkert

Vi bygger vårt nät i världsklass med få avbrott och hög kapacitet. Vi bevakar nätet dygnet runt, alla dagar på året och håller en hög tillgänglighet på över 99, 9 procent.

Vi finns på plats i Borås

Vi har god lokalkännedom, eftersom vi är baserade i Borås och bygger vårt nät i och runt omkring vår stad. Det innebär att vi har stor kunskap om de förutsättningar som finns i ditt område. Skulle det inträffa något fel är vi snabbt på plats.

Jag vill bli ansluten

Om du vill ansluta ditt företag till vårt öppna stadsnät är du varmt välkomna att kontakta oss. Vill du ha en kapacitets- eller svartfibertjänst kontaktar du den tjänsteleverantör som du vill ska leverera tjänsten. Därefter tar tjänsteleverantören kontakt med oss. Självklart är du varmt välkommen att kontakta om du har några frågor, oavsett val av tjänst.