Startsida med bilder, text och länkar för natkraftboras.se

Välkommen till vår nya webb

Här är vårt nya ansikte utåt – vår nya gemensamma webb natkraftboras.se.

Två webbplatser har blivit en gemensam

Här har vi förenat våra två tidigare webbplatser till en gemensam. Här hjälper vi dig med det du behöver kring både elnät och fiber.

Ett nytt och modernt intryck

Det som möter dig är ett nytt utseende som speglar vår nya grafiska identitet och ger ett modernt och fräscht intryck. Vi hoppas att du ska få en härlig känsla när du besöker oss här på webben!

Service och information för dig

Vår ambition är att du ska få den information och service som du behöver för att kunna göra mycket själv här. Det är en ny startsida med en blandning av olika puffar, bilder och snabblänkar som snabbt ska kunna lotsa dig rätt. Det är också nya menyer som möter dig, men förhoppningsvis känner du igen våra steg-för-steg-listor som vi tagit med från en av våra tidigare webbplatser.

Till en början kommer du säkert känna att det är ovant och att du inte riktig vet var du hittar det du söker, men vi hoppas du ska vänja dig snabbt. Nu i början kan det också vara vissa saker som inte riktigt fungerar som det är tänkt, som exempelvis vissa länkar eller andra funktioner, men det kommer vi snart att fixa till i så fall.

Välkommen till oss

Så varmt välkommen till oss på webben. Vi hoppas att det blir ett härligt möte!