Distributionselektriker gör omkopplingar i ett kabelskåp

Är du vår nya distributionselektriker?

Är du en erfaren distributionselektriker med teknisk kompetens och vill vara en del i utvecklingen av elnätet? Vill du också vara en del av ett härligt team som jobbat länge tillsammans med hög ansvarsanda? Då vill vi att du hör av dig till oss.

Vi söker dig som vill ha nya utmaningar i en tillväxtbransch

Kanske finner du denna bransch lite extra viktig att jobba i just nu? Som distributionselektriker hos oss har du stor frihet under ansvar och du erbjuds ett varierat arbete inom våra olika områden. Vårt distributionsområde omfattar Borås tätort med omnejd och består till allra största delen av kabelnät i stadsmiljö.

I rollen som distributionselektriker kommer du bland annat ansvara för:

  • Som yrkesman i ett arbetslag eller som självständig montör, utföra el- och anläggningsarbeten.
  • Daglig tillsyn och kontroll av verktyg, utrustning och säkerheten på arbetsplatsen.
  • Dokumentera och rapportera utförda arbeten.
  • Utföra arbete enligt ESA.
  • Handha provutrustning som används inom gruppen.

Vi jobbar i spänningsintervallet 0,4 kV – 130 kV och vi utför drift- och underhållsarbete på våra anläggningar samt nyanläggning och ombyggnation av våra stationer och kabelnät.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom el alternativt yrkesutbildning inom likvärdigt område, till exempel distributionselektriker.

Du har flera års erfarenhet av arbetet som distributionselektriker, alternativt som industrielektriker. Genom din erfarenhet har du goda kunskaper inom felsökning och reparation i elnät. Du har god kännedom om materiel och utrustning samt vana att arbeta enligt ESA och EBR. Vi förväntar oss att du är med och tar ansvar i genomförandet och slutförandet av löpande projekt. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och tar ditt arbete på största allvar. Du kommer välkomnas av ett härligt team som jobbat länge tillsammans med hög ansvarsanda!

Du kommer att ingå i beredskapslaget enligt schema, i övrigt är arbetstiderna dagtid med möjlighet till flextider. B-körkort är ett krav och även svenska språket i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har truckkort.

Låter det intressant?

Hör i så fall av dig till oss genom att skicka in en spontanansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig.